Reportaaž vanalinna baarist. “Finantsvabadussõjas” võitlev Rahakratt: “Järjepidevusega võib loll töötada üle nutika, kuid laisa inimese”

Tallinna vanalinnas asuv Funky Bar on täitunud kümnete investeerimishuvilistega, kes ühel vihmasel neljapäevasel hilisõhtul on kogunenud rikkust lubava salalaeka avamisele. Julgust ja tuju tõstavad nad kangemat sorti rüübetega. Rikkamad on endale lubanud ka Prosciutto vaagna, Brigitte Susanne Hunt nende seas. Kogunetud on Eesti ühe tuntuima investori, Rahakrati vestlusõhtule, kes lubab avaldada rikkaks saamise saladused.

Loe “Reportaaž vanalinna baarist. “Finantsvabadussõjas” võitlev Rahakratt: “Järjepidevusega võib loll töötada üle nutika, kuid laisa inimese”” täispikka artiklit portaalist Rikas Geenius.

Krüptopüramiidis kahtlustatavad Dagcoini loojad turundavad uut skeemi thumbnail Previous post Krüptopüramiidis kahtlustatavad Dagcoini loojad turundavad uut skeemi
5 WordPressi laiendust, mis veebilehe haldust lihtsustavad thumbnail Next post 5 WordPressi laiendust, mis veebilehe haldust lihtsustavad