TalTechi professor selgitab: missugune on majandusarvestuse roll kriisiolukorras ja kuidas juhtida pandeemiat arvude abil?

TalTechi professor Istemihan Demiragi sõnul on majandusarvestusel hoopis suurem tähtsus kui vaid numbrite mõistmine ja tõlgendamine. Seda vaadet püüab ta süstida ka Eesti teadlastele ja tudengitele, kellega ta TalTechis koostööd teeb. Demirag on uurinud näiteks, kuidas juhtida pandeemiat arvude abil ja missugune on majandusarvestuse roll kriisiolukorras. Neist teemadest ta meile lähemalt räägibki. 

Loe “TalTechi professor selgitab: missugune on majandusarvestuse roll kriisiolukorras ja kuidas juhtida pandeemiat arvude abil?” täispikka artiklit portaalist Digigeenius.

Kuula: 11.12 Geeniuse digisaade: Kas Bose tegi legendaarsetele klappidele väärilise järglase? thumbnail Previous post Kuula: 11.12 Geeniuse digisaade: Kas Bose tegi legendaarsetele klappidele väärilise järglase?
300 euri soodsam iPhone ja poole hinnaga kodunett. Kuidas jõulupakkumistega raha kokku hoida? thumbnail Next post 300 euri soodsam iPhone ja poole hinnaga kodunett. Kuidas jõulupakkumistega raha kokku hoida?