Ekspert: Ettevõtted, kes ei alusta juba praegu ringmajanduse suunas liikumist, ei suuda hiljem konkurentidega sammu pidada

Kuidas korraldada oma majandustegevust olukorras, kus tootmiskulud üha suurenevad, toorainet napib ning tarbijate jaoks on jätkusuutlikkus üha olulisem? Üks võimalus on ringdisaini põhimõtete juurutamine ärimudelisse. Rahvusvaheliselt tunnustatud ringse äriarenduse ekspert Anne Raudaskoski selgitas, mis peitub selle kontseptsiooni taga.

Loe “Ekspert: Ettevõtted, kes ei alusta juba praegu ringmajanduse suunas liikumist, ei suuda hiljem konkurentidega sammu pidada” täispikka artiklit portaalist Rohegeenius.

Kiirelt kasvanud majatootja liigub pankrotti. “Kliendid ütlesid, et kohapealt on odavam osta kui siit tellida” thumbnail Previous post Kiirelt kasvanud majatootja liigub pankrotti. “Kliendid ütlesid, et kohapealt on odavam osta kui siit tellida”
Ametlik suplushooaeg on avatud: kuidas veenduda vee terviseohutuses? thumbnail Next post Ametlik suplushooaeg on avatud: kuidas veenduda vee terviseohutuses?