Roosaare, Oolo, Pertman ja Mägi 2022. aastast: sõda lõi kõik kaardid segamini, õppetunnid tulid nii krüptost kui aktsiatest

Möödunud aastat jääb kindlasti iseloomustama halbade üllatuste poolest Venemaa sissetung Ukrainasse. Sõda Euroopas 21. sajandil ei suutnud ette näha paljud riigijuhid ega sõjandusvaldkonna eksperdid, investoritest rääkimata. Lisaks sõjale tuli ootamatute olukordadega harjuda aga ka majanduses — ülikiire inflatsioon, äärmiselt karmilt reageerivad keskpangad ja energiakriis.

Loe “Roosaare, Oolo, Pertman ja Mägi 2022. aastast: sõda lõi kõik kaardid segamini, õppetunnid tulid nii krüptost kui aktsiatest” täispikka artiklit portaalist Rikas Geenius.

Mida toob aasta 2023? Need on viis kuumemat tehnoloogiatrendi thumbnail Previous post Mida toob aasta 2023? Need on viis kuumemat tehnoloogiatrendi
Kasulik juhend lastevanematele: kuidas lapse telefon või arvuti üles seadistada?  thumbnail Next post Kasulik juhend lastevanematele: kuidas lapse telefon või arvuti üles seadistada?