Plahvatuslikult kasvanud digiprügi hulk: mis digiprügi on, millest tekib ja kuidas saab ettevõte anda panuse selle vähendamiseks? 

Kas oled mõelnud, et ligi 4 protsenti maailmas tekkivast heitekogusest on seotud internetiga? Ennustatakse, et umbes viie aasta pärast on see arv juba kahekordistunud. Sellest ohust ja hiiglaslikust  süsiniku jalajäljest kõneldes ei saa üle ega ümber väga suur ja pahatihti nähtamatust planeedi saastajast – digiprügist. 

Loe “Plahvatuslikult kasvanud digiprügi hulk: mis digiprügi on, millest tekib ja kuidas saab ettevõte anda panuse selle vähendamiseks? ” täispikka artiklit portaalist DigiPRO.

Kolmapäeval on elektrihind lausa 32 protsenti kallim ning küündib veidi üle 215 euro megavatt-tunni kohta thumbnail Previous post Kolmapäeval on elektrihind lausa 32 protsenti kallim ning küündib veidi üle 215 euro megavatt-tunni kohta
Tantsustuudio loojad: tants võiks jõuda iga lapseni, nutivabalt thumbnail Next post Tantsustuudio loojad: tants võiks jõuda iga lapseni, nutivabalt