Reede, september 20, 2024

Tippkoka pojast sai 15-aastaselt trühvlikaupmees. Domenik Djatšuk: minu kaupa kasutatakse Michelini tärniga restoranis

-

“Mu esimene klient oli OKO restoran Haabneemes. Neil oli menüüs trühvlipitsa, mille avastamisel ma võtsin ise peakokaga ühendust ja läksin kohapeale müüma ideed, miks on mõistlik just minuga kaupa teha. Kujuta ette — 15-aastane poiss! Läksin sinna Viimsi bussiga kohale. Ma värisesin nii hullusti, et ma ei suutnud isegi seda ust lahti teha,” meenutab trühvleid […]

Loe “Tippkoka pojast sai 15-aastaselt trühvlikaupmees. Domenik Djatšuk: minu kaupa kasutatakse Michelini tärniga restoranis” täispikka artiklit portaalist Ärigeenius.

Seotud uudised