Teleprodutsent Triin Luhats aastatepikkusest võitlusest aneemiaga: “Enda tervise eest hoolitsemine on hügieeni küsimus!”

Teleprodutsent Triin Luhats on oma aktiivse ja terviseteadliku loomusega alati silma peal hoidnud nii enda kui oma pereliikmete tervisel. Ometigi on naine võidelnud juba aastaid tõsise terviseprobleemiga, milleks on kehvveresus ehk aneemia. Kuigi ta on teinud kõik endast oleneva, pole tervisemurele täielikku lahendust leitud. Seda enam hindab Triin tervist üheks kõige olulisemaks asjaks elus ning […]

Loe “Teleprodutsent Triin Luhats aastatepikkusest võitlusest aneemiaga: “Enda tervise eest hoolitsemine on hügieeni küsimus!”” täispikka artiklit portaalist Tervisegeenius.

Coop käivitas personaalsete soodustuste programmi, kus klient saab allahindluseid ise valida thumbnail Previous post Coop käivitas personaalsete soodustuste programmi, kus klient saab allahindluseid ise valida
Rohkem kui lihtsalt märkmik: kuidas Apple Notesi äpist viimast võtta? thumbnail Next post Rohkem kui lihtsalt märkmik: kuidas Apple Notesi äpist viimast võtta?