Taavi Veskimägi uue rohefondi fookusest: “Ei saa investeerida ettevõttesse, mille ambitsioon piirdub eesmärgiga olla tubli Eesti väikefirma”

Mullu mais asutasid tuntud ettevõtjad ja investorid Herty Tammo, Hendrik Reimand, Martin Koppel ning Taavi Veskimägi uue roheinvesteeringute riskikapitalifondi 2C Ventures. Tartus toiminud ärifestivalil sTARTUp Day rääkis fondi kaasasutaja Taavi Veskimägi, kuidas sündis idee uue fondi asutamiseks ning kas mõnele idule on juba ka hoogu antud.

Loe “Taavi Veskimägi uue rohefondi fookusest: “Ei saa investeerida ettevõttesse, mille ambitsioon piirdub eesmärgiga olla tubli Eesti väikefirma”” täispikka artiklit portaalist DigiPRO.

Inimesed mures: miks on alles hiljuti täiesti korralikeks tunnistatud ahjude kasutamist järsku keelama hakatud? thumbnail Previous post Inimesed mures: miks on alles hiljuti täiesti korralikeks tunnistatud ahjude kasutamist järsku keelama hakatud?
AI buum: miks praegu ja mis ootab ees tervishoius? thumbnail Next post AI buum: miks praegu ja mis ootab ees tervishoius?