Uuring: ainult kodus valmistatud toitu sööb 12% eestlastest, üllatavalt paljud ei tea “kõlblik kuni” õiget tähendust

Sel suvel korraldati Eesti tarbijate seas uuring toidu märgistusest ja toiduhügieenist, et teha selgeks, kui palju inimesed nendest teemadest teavad. Näiteks selgus, et mõistest “kõlblik kuni” arusaamine on muutunud oluliselt halvemaks ja 81 protsenti on kõigesööjad.

Loe “Uuring: ainult kodus valmistatud toitu sööb 12% eestlastest, üllatavalt paljud ei tea “kõlblik kuni” õiget tähendust” täispikka artiklit portaalist Rohegeenius.

Rahvusvaheline kaubanduskomisjon peatas USA-s kahe kõige uuema Apple Watchi müügi thumbnail Previous post Rahvusvaheline kaubanduskomisjon peatas USA-s kahe kõige uuema Apple Watchi müügi
Pikad pühad tulekul: milliste terviseküsimustega tasub apteeki pöörduda? thumbnail Next post Pikad pühad tulekul: milliste terviseküsimustega tasub apteeki pöörduda?