Reede, november 22, 2024

Milline peab olema toit ja restoran, et saada Michelini tähelepanu? Proovisime järele ja otsisime ka rohejälgi

-

Reede õhtupoolikul istusin paari sõbraga söögivabas Haapsalu raamatu- ja jutuajamispuhvetis Pagu. Sisse astusid kolm tallinlast. Näljased kui hundid. Vanad sõbrad, kes käivad Haapsalus kord aastas maikuus, kui avatakse graafilise disaini festival. Härrased kunstiteadlased uurisid, kus saab head söögipoolist. Soovitasin Radot – restorani, mida märkasid Michelini toidukriitikud ja lisasid väikelinna pisikese söögikoha oma tänavusse giidi. Tärni küll […]

Loe “Milline peab olema toit ja restoran, et saada Michelini tähelepanu? Proovisime järele ja otsisime ka rohejälgi” täispikka artiklit portaalist Rohegeenius.

Seotud uudised