TalTechi aasta noorteadlane: põlevkivi on Eestis uuritud üle saja aasta, kuid meie teadlased suudavad ikka veel leida ja laiendada potentsiaali, mida see maavara endas kannab

TalTechi aasta noorteadlaseks pärjatud TalTechi loodusteaduskonna keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemteadur Birgit Metsa sõnul läheb 2022. aasta ajalukku kui (energia)kriisi aasta, mille järel pööratakse üha rohkem tähelepanu sellele, kust tuleb meie tarbitav elekter ja millise hinna eest. Seda nii otseselt rahalises kui ka keskkonnamõjude mõttes.

Loe “TalTechi aasta noorteadlane: põlevkivi on Eestis uuritud üle saja aasta, kuid meie teadlased suudavad ikka veel leida ja laiendada potentsiaali, mida see maavara endas kannab” täispikka artiklit portaalist Digigeenius.

Ekspert selgitab: mis on dropshipping ja kuidas seda ära tunda? thumbnail Previous post Ekspert selgitab: mis on dropshipping ja kuidas seda ära tunda?
Kuidas on seotud tüvirakuteraapia ja kahepaikne aksolotl? thumbnail Next post Kuidas on seotud tüvirakuteraapia ja kahepaikne aksolotl?