Eesti analüütikute hinnang Balti börsile 2023. aastaks: ostukohti leidub küll, keskenduda tasub pikaajalise eelisega ettevõtetele

Kuigi ettevõtete makroprognoosid ja kommentaarid on möödunud aastast tagasihoidlikumad ning enamikke sektoreid mõjutab korraga mitu häda, millest suurim on hindade kallinemine, siis analüütikute sõnul leidub nii Eesti kui Läti ja Leedu ettevõtete seas selliseid, kes investoritele juba tänavu head tootlust võivad pakkuda.

Loe “Eesti analüütikute hinnang Balti börsile 2023. aastaks: ostukohti leidub küll, keskenduda tasub pikaajalise eelisega ettevõtetele” täispikka artiklit portaalist Rikas Geenius.

Sahinad: kas prints Harryst ja Meghan Markle’ist valmib tõsielusari? thumbnail Previous post Sahinad: kas prints Harryst ja Meghan Markle’ist valmib tõsielusari?
Tele2 tehnoloogiadirektor Tanel Sarri avaldab, milliseid põnevaid muutusi on Eesti telekomimaastikul oodata thumbnail Next post Tele2 tehnoloogiadirektor Tanel Sarri avaldab, milliseid põnevaid muutusi on Eesti telekomimaastikul oodata