Food Innovation Summit toob Tallinnasse toiduinnovatsiooni maailma tipptegijad

25. oktoobril toimub Tallinnas Swissotelis juba neljandat korda rahvusvaheline toiduinnovatsiooni konverents Food Innovation Summit. Konverentsi peaesinejad on maailmas kultiveeritud ehk rakkudest kasvatatud liha üks eestvedajatest Ameerika firma Upside Foodsi kommunikatsioonijuht David Kay ja seentest lihatooteid arendava ettevõtte Libre Foods’i CEO Alan Ramos.

Loe “Food Innovation Summit toob Tallinnasse toiduinnovatsiooni maailma tipptegijad” täispikka artiklit portaalist Rohegeenius.

Euribor on juba üle 2 protsendi: vaata, kui suureks su laenumaksed lähevad thumbnail Previous post Euribor on juba üle 2 protsendi: vaata, kui suureks su laenumaksed lähevad
Maitseb nagu päris: Mis on kultiveeritud ehk rakkudest kasvatatud liha? thumbnail Next post Maitseb nagu päris: Mis on kultiveeritud ehk rakkudest kasvatatud liha?