Eestlasest kaasasutaja selgitab, mis imeasi on Mindvalley: “See on Visheni laps ja selles koosluses olen mina rohkem issi”

Kes vähegi juulikuu alguses Kultuurikatla kanti sattus, sai näha kummalist laulupidu meenutavat nähtust. Nimelt toimus seal Mindvalley suveülikool, mis tõi Tallinnasse kolmeks nädalaks kokku üle 1500 enesearengust huvitatud inimese. Eestlasest kaasasutaja räägib lähemalt, mis imevigur see Mindvalley õigupoolest on.

Loe “Eestlasest kaasasutaja selgitab, mis imeasi on Mindvalley: “See on Visheni laps ja selles koosluses olen mina rohkem issi”” täispikka artiklit portaalist DigiPRO.

Uuring: õngitsusrünnakute puhul kasutatakse kõige sagedamini Microsofti kaubamärki thumbnail Previous post Uuring: õngitsusrünnakute puhul kasutatakse kõige sagedamini Microsofti kaubamärki
Samsungi volditavad telefonid lekkisid täies hiilguses: vaata siit, millised need välja näevad thumbnail Next post Samsungi volditavad telefonid lekkisid täies hiilguses: vaata siit, millised need välja näevad